El nen de xocolata: una reflexió d'un pare normal!

Súper Antonio: un exemple d'inclusió real!!!
4 / abril / 2014
Dieta Mental Sana: una combinació perfecta !!!!
9 / abril / 2014
Enric Bastardes

Enric Bastardes

Avui us proposem la lectura d’un text molt curt que ens ha facilitat el bon amic del bloc Enric Bastardes (blogger i col·laborador del diari Ara en el bloc de Criatures)  i que ha penjat el passat dia 24 de Març en el seu bloc de reflexions sobre pares/mares i criatures anomenat Personetes Creatives i que des del blocdepares recomanem de lectura setmanal!!!!

 

L’article que us adjuntem és una reflexió sobre diferents aspectes que patim tots els pares/mares alhora de satisfer els desitjos dels nostres infants i en aquest cas l’Enric ho focalitza en el berenar i la xocolata !!!!

Segur que tots ens hem trobat amb el dilema de : que li poso per berenar? Fruita o xocolata?

Si voleu llegir l’article ho podeu fer clicant el següent enllaç:

El nen de Xocolata

Esperem que aquest article us agradi !!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *