Súper Antonio: un exemple d'inclusió real!!!

Creativitat: 18 aspectes clau !!!
2 / abril / 2014
El nen de xocolata: una reflexió d'un pare normal!
7 / abril / 2014
Súper Antonio

Súper Antonio

Seguint amb la temàtica que vàrem encetar amb el curtmetratge de Cuerdas, enfocat a conscienciar a tothom de la importància de la inclusió, avui us presentem un exemple real d’inclusió que ens ha presentat la nostra bona col·laboradora Montse i que tracta d’un nen que es diu Antonio i que per nosaltres ja és Súper Antonio !!!!

El vídeo explica a través de les paraules dels seus companys i de les persones que estan al seu entorn de tots els beneficis que implica el fet de posar una persona tant diferent com és l’Antonio en l’entorn més natural per la seva edat !!!!!

Aquests beneficis no només són per l’Antonio, sinó que tant els seus companys com els seus mestres i cuidadors aprenen tant o més que el propi Antonio!!!

En definitiva és un vídeo que no us podeu perdre i que ens agradaria que compartíssiu amb els vostres fills perquè algun d’ells segur que pot explicar un exemple com l’Antonio i créixer com a persona amb les seves reflexions !!

De Súper Antonio en tenim molts i volem que acabi sent una normalitat pel creixement de tothom però sobretot pel creixement d’una societat menys egoista i individualista!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *