Petits cuiners i cuineres, fem pastissets de mató amb Cavall Fort????

El que els adults poden aprendre dels infants!!!!
28 / març / 2014
Creativitat: 18 aspectes clau !!!
2 / abril / 2014

cavall fortAvui us proposem una recepta molt senzilla que podeu fer a casa amb els vostres petits cuiners i cuineres i que hem descobert a la revista Cavall Fort que des del bloc de pares us recomanem com una revista ideal per iniciar a la lectura als nostres infants!!!!

Segons la mateixa revista, Cavall Fort és ” una revista per a lectors a partir de 9 anys. Surt cada quinze dies i hi podeu trobar diverses seccions amb un contingut ben variat: reportatges, còmic, jocs, natura, contes, entreteniments, participació, tallers…

La revista pretén que els seus lectors s’ho passin bé llegint, que aprenguin coses noves, que estimulin la seva creativitat, que es trenquin el cap mentre juguen, que riguin… “

En el número 1229 de la revista Cavall Fort hem trobat la recepta dels pastissets de mató.  Coincidint amb el fet que s’acosten dies de festa, podeu sorprendre als vostres convidats ja siguin família i/o amics amb uns pastissets de postre fets per tota la família i que de ben segur agradaran a tothom !!!!

La recepta és molt senzilla de seguir i de ben segur que amb la vostra creativitat quedaran uns pastissets xulíssims i boníssims!!!!!!!

Si voleu veure la recepta, cliqueu el següent enllaç:

Pastissets de mató

Gaudiu de les festes menjant pastissets!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *