Neix Calendari dels Petits al Berguedà !!!!!!

L'escola: Els 12 errors més comuns dels pares i mares
21 / març / 2014
Xapes !!!!!!!
26 / març / 2014
Queralt de Calendari dels Petits

Queralt de Calendari dels Petits

Ara ja fa un temps us vàrem informar d’una nova iniciativa que havia tingut l’Oriol des de Manresa i que s’anomena el Calendari dels Petits, un bloc que serveix de consulta per tots els pares i mares de totes les activitats per a nens i nenes petits que es duen a terme en una comarca !!!!!

La iniciativa va néixer al Bages i de mica en mica s’ha fet gran fins al punt que un equip de 4 persones ( que es pot incrementar i/o col·labora-hi) han decidit iniciar aquest bloc al Berguedà !!!!!! Així doncs aquest grup de persones es dedicarà a informar en un calendari les activitats infantils que tenen lloc en el Berguedà. També hi podreu trobar una bossa de cangurs i també podreu consultar el blocdepares des del seu bloc!!!!!!!

Des del blocdepares felicitem la iniciativa d’aquests 4 pares i mares que  de ben segur ens aportaran moltes coses i facilitaran la nostra tasca posant-nos en un calendari totes les activitats que siguin interessants per compartir pares i mares amb infants !!!!! D’aquest manera estarem informats de tot allò que podem fer amb els nensn i nenes!!!!!

Tot seguit us fem arribar la seva carta de presentació perquè entre tots ens animem a donar-los un cop de mà i col·laborar amb ells en la mesura del que puguem !!!!!

Salutacions!

Som un petit equip de berguedans (l’Òscar, la Loli, la Sílvia i l’Oriol), que com a pares i educadors, tenim molt d’interès en donar a conèixer les activitats que es fan a la nostra comarca, per tal que tots els infants, especialment de 0 a 5 anys, puguin disposar de propostes actuals que els permetin gaudir del seu temps en família a la vegada que aprenen i desenvolupen una educació integral.

És per aquest motiu que engeguem, amb il·lusió, un projecte que permet plasmar en el CALENDARI DELS PETITS !!!!!!! (si cliqueu el nom entrareu directament a la web)

Aquestes activitats. Nosaltres ens responsabilitzem de dinamitzar la comarca del Berguedà, i ens trobem representats per la Queralt, una nena patumaire amb moltes ganes de fer coses i d’aprendre amb els seus familiars i amics. Cal dir que el projecte neix per englobar els esdeveniments de tot Catalunya.

Ens agradaria molt rebre a vostra aportació d’esdeveniments o activitats que penseu que poden ser d’interès per a la població. Cal que siguin activitats obertes al públic en general però especialment centrades per els més menuts. Nosaltres plasmarem, de forma gratuïta, les activitats que ens feu arribar, construint així un calendari per els més petits, que els permeti de buscar per poblacions, tipus d’activitats, per edats,… També voldríem demanar la vostra col·laboració en la difusió del nostre projecte , ja sigui linkant la web al vostre espai virtual (si us falta el logo, o un banner preparat, us ho podem facilitar), comunicant-ho al públic d’interès específic, o fent córrer de boca en boca l’existència del calendari dels petits!

Esperem les vostres aportacions per començar d’omplir el nostre Calendari i poder difondre així les múltiples activitats que es porten a terme a la nostra comarca. 

Per tal de facilitar-nos la informació dels actes, podeu enviar-nos un mail a 

bergueda@calendaridelspetits.cat “

Si també voleu estar al dia del que fan, us recomanem que us feu amics del facebook de Calendari dels Petits al Berguedà!!!!

Tot seguit us pengem un vídeo que explica amb molt poc temps que és el projecte de Calendari dels Petits a nivell global !!!

Esperem doncs que aquesta iniciativa tingui una gran acollida i d’aquesta manera aprofitem el treball en xarxa per obtenir més recursos i amb més eficiència!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *