Actua !!!!!!!

M'ha caigut la primera dent
17 / març / 2014
L'escola: Els 12 errors més comuns dels pares i mares
21 / març / 2014

actuaLa Judith (la nostra subministradora de contres de La Vanguardia) ens recomana la lectura de la contra del dia 28 de febrer. I realment val molt la pena dedicar cinc minuts a les paraules que diu Lluís Soldevila: “Sovint diem: “Ja veurem què passa…”. No ! Fes que passi!”. I és que aquest consultor-formador d’habilitats directives ens proposa actuar. Que siguem els guionistes i protagonistes de la nostra història. Per ell l’èxit s’escriu amb tres A: Autoconeixement (Què vols); Actitud (Què saps) i Acció (fer). Tres valors que han de ser fonamentals en el creixement dels nostres fills i filles. No només han d’adquirir coneixement, sinó que han de tenir objectius. Saber que volen, potenciar els seus punts forts i actuar per aconseguir-ho.

Com més bona actitud…. més èxit tindran.

Així doncs, tenim deures a fer: Actuem !!!!!!!!!!!

Podeu llegir la contra fent click a : La Vanguardia – La Vanguardia (Català) – 28 feb_contra

Per més informació podeu consultar la seva web: www.lluissoldevila.com 

o el podeu seguir a Twitter @lluissoldevila

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *