M'ha caigut la primera dent

Fomentar l'autoestima !
14 / març / 2014
Actua !!!!!!!
19 / març / 2014

dentLa caiguda de la primera dent és tot un aconteixement familiar. L’arribada de l’angelet o el Ratoncito Perez, són instants que recordem tant petits com grans. Però també podem aprofitar aquests moments per fer crèixer la imaginació dels nostres fills i filles. És per això que avui us presentem una activitat molt xula que ens ha enviat la nostra amiga Rosa: “Pintem amb pasta de dents”. Els ingredients per a fer pintura a base de pasta de dents són molt senzills: pasta de dents blanca, colorant alimentari i aigua. Un cop tenim els diferents colors fets, podem pintar amb pinzells, bastonets per les orelles, amb els dits,…. i us assegurem que el resultat és tot un èxit. Els nens i nenes s’ho passen pipa i alhora els apropem a la importància de l’habit de rentar-se les dents.

Us adjuntem el link de la pàgina web perquè pogueu veure les fotos i les explicacions. http://encenentlaimaginacio.blogspot.com.es/2013/05/celebrem-la-caiguda-de-la-primera-dent.html

Ara només cal arremengar-se i començar a pintar, fent volar la vostra imaginació!!!!!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *