Cargolino Valentino: un joc total!!!

El talent: un aspecte vital que cal educar !!!!
10 / març / 2014
Fomentar l'autoestima !
14 / març / 2014
Cargolino Valentino

Cargolino Valentino

Després de molts dies sense ressenyes sobre jocs ( la darrera és de Nadal) avui us proposem un joc que al blocdepares ens ha captivat i que a les llars on ha entrat i la gent que la conegut l’ha enganxat a jugar moltes vegades. El joc en qüestió és un joc que no comercialitza cap marca coneguda sinó que ha estat l’esforç del propi autor ( de nom Eugeni Castaño)  que ha fet que Cargolino Valentino es vagi extenent i creixent, cosa que és un clar exemple de la confiança i la perseverança en el que fas i en el que creus !!!

Fellicitats per la iniciativa !!!!

Molts de vosaltres segur que ja el coneixeu perquè a Berga vàrem tenir el plaer de tenir Cargolino Valentino a la I Fira del Joc anomenada JuguesoetPlantes del passat desembre!!!!

Si voleu veure el reportatge que va fer l’Eugeni d’aquell dia, ho podeu fer clicant el següent enllaç: Cargolino Valentino a Jugues o et Plantes

Però de què va el joc?

Doncs es tracta d’una cursa de cargols on l’objectiu no és arribar el primer sinó ser el darrer en ser eliminat del joc!!!!

El joc és molt bonic i el tema està molt ben lligat !!!! La seva presentació és senzilla però molt visual cosa que el fa més atractiu a ulls dels infants però alhora fa que  no acabi de semblar un joc infantil !!!!!

Que ens aporta el joc ?

Seguidament us fem ressò del bloc d’uns amics del món del joc i la joguina  que s’anomenen Jan Petit. Ells ens aporten detalls de que aporta el joc i quins aspectes afavoreix el joc a part del plaer, per suposat !!!!!

Cargolino Valentino i Jan Petit

Aprofiteu per remenar en el bloc de Jan Petit ja que val molt la pena !!!!!!

Com s’hi juga?

Seguidament us proposem els comentaris del propi autor extrets del seu bloc:

OBJETIVO DEL JUEGO

Los jugadores, mediante el lanzamiento de los dados, tratan de avanzar las fichas caracol de sus oponentes con el fin de llegar últimos a meta.
DESARROLLO DEL JUEGO
Se juega por turnos siguiendo el sentido de las agujas del reloj. Mediante sorteo, se decide quién será el jugador caracol que disfrutará del primer turno y lo hará tirando los seis dados de colores.
En su turno, intentará desplazar hacia delante las fichas caracol del resto de jugadores según los colores que le hayan salido.
El jugador deberá comparar los colores sacados con los colores de las fichas y/o de las casillas del tablero donde se encuentran las fichas caracol.
Por ejemplo, con el dado de color rojo, el jugador podrá hacer avanzar la ficha roja y/o cualquier otra que se encuentre sobre una casilla de color rojo.
Hay que tomarse tiempo y pensar bien en qué orden se desea utilizar los dados para sacar el mayor rendimiento a la tirada.
FIN DEL JUEGO
La partida finaliza cuando tan solo queda por llegar 1 o más fichas pertenecientes a uno de los jugadores.
Hasta entonces, todos los jugadores siguen participando en la partida. Aunque no tengan posibilidad alguna de ganar, con sus tiradas pueden decidir el ganador final.

Així doncs us presentem un joc que presenta les següents característiques:

Jugadors: 2 a 6 personas

Edat: 4 a 99 años

Durada: 20 – 25 minutos
Preu: aproximadament 20 euros.
Dificultat: fàcil i assequible per tots els públics
Ideal per: tot tipus de públic juganer però molt adient per famílies i centres educatius.
On el  podeu comprar: Clicant el següent vincle trobareu els llocs on podeu trobar el joc: llocs on comprar

Finalment us proposem alguna fotografia del joc  perquè pugueu comprovar la senzillesa i atractiu diseny del mateix.

Des del blocdepares recomanem aquest joc com un d’aquells jocs que no pot faltar a l’estanteria de jocs de qualsevol casa!!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *