El talent: un aspecte vital que cal educar !!!!

Eduquem el talent?

Eduquem el talent?

Avui us proposem una entrada d’un article que hem trobat al suplement ES de la Vanguardia del passat dissabte dia 1 de març i que firma el mateix Jose Antonio Marina, psicòleg contrastat i mediàtic que gestiona entre molts llocs web i molts temes l’Universitat dePares, un espai que no podeu deixar de consultar (universidaddepadres.es).

En aquest cas l’article de l’autor es centra en un aspecte, actitut o virtut segons com es miri que anomena TALENT !!!.

Tot i que aquesta paraula tingui un marcat sentit elitista, no cal confondre ni oblidar  aspectes positius del Talent com saber prendre decisions, treure endavant els projectes i objectius i seguir una direcció adequada amb els límits que cadascú marca. Des del boc sempre hem entès paraules com competitivitat o talent com aspectes que han d’ajudar a la autosuperació sense implicar la destrucció de ningú de l’entorn.

En l’article també observareu la molt encertada ( és la nostra opinió) combinació de Talent, esforç, educació i entusiame per obtenir la recepta màgica per tenir persones preparadaes per actuar i fer un món molt millor !!!!

I que consti que això no és tasca de pocs sinó que tots hauríem  d’utilitzar el talent en favor de la societat i el bé comú!

No us perdeu l’article:

TALENT I ENTUSIASME

Eduquem el talent per ser millor persones ?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *