El talent: un aspecte vital que cal educar !!!!

Una nova contra (3) !!!!!
7 / març / 2014
Cargolino Valentino: un joc total!!!
12 / març / 2014
Eduquem el talent?

Eduquem el talent?

Avui us proposem una entrada d’un article que hem trobat al suplement ES de la Vanguardia del passat dissabte dia 1 de març i que firma el mateix Jose Antonio Marina, psicòleg contrastat i mediàtic que gestiona entre molts llocs web i molts temes l’Universitat dePares, un espai que no podeu deixar de consultar (universidaddepadres.es).

En aquest cas l’article de l’autor es centra en un aspecte, actitut o virtut segons com es miri que anomena TALENT !!!.

Tot i que aquesta paraula tingui un marcat sentit elitista, no cal confondre ni oblidar  aspectes positius del Talent com saber prendre decisions, treure endavant els projectes i objectius i seguir una direcció adequada amb els límits que cadascú marca. Des del boc sempre hem entès paraules com competitivitat o talent com aspectes que han d’ajudar a la autosuperació sense implicar la destrucció de ningú de l’entorn.

En l’article també observareu la molt encertada ( és la nostra opinió) combinació de Talent, esforç, educació i entusiame per obtenir la recepta màgica per tenir persones preparadaes per actuar i fer un món molt millor !!!!

I que consti que això no és tasca de pocs sinó que tots hauríem  d’utilitzar el talent en favor de la societat i el bé comú!

No us perdeu l’article:

TALENT I ENTUSIASME

Eduquem el talent per ser millor persones ?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *