Una nova Contra!!!! (2)

Una manera d'aprendre la taula de multiplicar del 9 !!!!!
28 / febrer / 2014
Un bloc molt interessant: Créixer en família!!!!
5 / març / 2014

coneixementContinuem amb la sèrie de “contres” de La Vanguardia que ens proporciona la nostra amiga Judith. Aquesta vegada us presentem a Nuccio Ordine, expert en el Renaixement i que ens diu: “Si el saber no es tradueix en una manera de viure, és inútil“. Aquest professor universitari d’Italia es revela contra tot allò que la societat actual ens fa creure que és útil com els títols universitaris, els càrrecs laborals, les possessions,…. i per posar l’accent en els valors i l’honestedat.

A continuació us adjuntem el link: Coneixement i manera de viure

Us animem a llegir aquesta contra i a reflexionar-hi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *