Ja en portem 500… i en volem més!!!!!!

Les tres coses que he après de l'educació_Muriel Casals
14 / febrer / 2014
Cuerdas: una història especial !!!!
19 / febrer / 2014
Ja en tenim 500!!!!!

Ja en tenim 500!!!!!

Estimats blocaires!!!!

Ja portem 500 entrades !! 500 articles en diferents formats que hem compartit amb tots vosaltres i que ens han fet 500 vegades feliços!!!!!

Cada cop que pengem una nova entrada, ho fem amb la il·lusió i l’anhel que a molts de vosaltres us agradarà, us interessarà i us servirà per compartir un moment únic ¡

La felicitat, el divertiment, l’aprenentatge i el creiexement personal de tots els qui interactuem amb el bloc és el nostre gran objectiu !! Per tot això i per tots vosaltres , nosaltres posem tot el saber fer, tot el que ens arriba i coneixem i sobretot hi posem la passió necessària per arribar a vosaltres amb un missatge ric de forma i de fons!!!

Des del 18.02.2011 (ara fa 3 anys) on varem penjar un vídeo que reflexionava sobre el tema dels videojocs hem penjat articles  sobre aprenentatge,blocs recomanats, contes, contres de  La Vanguardia, cuina, divertiment, educació emocional, educació en el lleure, família, jocs, llibres, llocs on anar, noves tecnologies i salut i alimentació!!! Són tots ells temes que creiem que són cabdals en el dia a dia dels educadors com vosaltres i que seguirem posant al vostre abast gràcies a la vostra col·laboració !!

Aquest aspecte ens fa estar espcialment orgullosos del blocdepares i és un tret diferencial del blocdepares.El fet que molts de vosaltres hagueu col·laborat, estigueu col·laborant o en un futur col·laborareu amb nosaltres fent-nos arribar coses molt interessants per penjar ens fa especial il·usió i ens anima a seguir endavant amb forces renovades.

A tots vosaltres ens queda donar-vos una forta abraçada i un gràcies sincer i immens!!!!! Cal tenir en compte que sense la vostra ajuda, aquest bloc no seria possible igual que sense la gent que el consulta aquest bloc no tindria sentit !

Gràcies a tots!!!

Finalment i com a regal d’aniversari us proposem un vídeo de l’Hospital Sant Joan de Deu de Barcelona. Tal com ens ha arribat a través de la Neus i que ja varem publicar en el mateix bloc l’any passat, el vídeo sorgeix de la planta d’oncologia. El fet que les retallades són a l’ordre del dia , genera moltes llistes d’espera i cues tot i que hi ha necessitats imperioses que no esperen a que canviïn les circumstàncies ni les condicions econòmiques. Per aquest motiu, cada vegada que vosaltres cliqueu aquest vídeo afegireu 5 cèntims a la causa sense pagar res!!!! Això és el que firma la doctora Ester Banús i Gasol de l’Hospital Sant Joan de Deu. Tot i  això cal dir que el mateix canal youtube ens diu que no serveix només clicar. Nosaltres volem creure que clicant aconseguim alguna cosa i si més no, aconseguirem moure alguna coseta!!!

Esperem que aquesta entrada sigui rècord i tots els qui ens seguiu cliqueu a través del blocdepares aquesta iniciativa tant lloable i a la vegada tan fàcil de dur a terme!!!!! El récord el tenim en 157 visites en un dia, el superarem?

Esperem que després d’aquestes 500 entrades estiguem caminant en la direcció correcta per arribar a multiplicar-les durant molt de temps!!!!

Gràcies ¡ Us estimem ¡

L’equip Blocdepares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *