Apps per a nens

El vol de l'home ocell
7 / febrer / 2014
Les tres coses que he après de l'educació_Annie Kidder
10 / febrer / 2014

apps per a nensÉs una realitat que les noves tecnologies han entrat en força a la vida familiar. Les tauletes i els smarthphones tenen un munt d’aplicacions, però quines són les més adients pels nostres fills i filles?

Avui us presentem una nova pàgina web que solucionarà tots aquest dubtes: http://www.appspernens.cat/

Des d’aquest gener de 2014 que publiquen cada 3 dies una app per a nens. També en tenen un munt de publicades i que les podem trobar classificades per edats (+2, +4 o +6), per dispositius o per temàtica: Abecedari, Animals, Contes, Creativitat, Escriure, Matemàtiques, Memòria,…..

Us animem a que hi feu una ullada, doncs les seves propostes d’apps són realment molt interessants. També els podeu trobar a twitter a (@appspernens).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *