Xerrades i tallers per famílies al Berguedà

Les aparences enganyen!!!
31 / gener / 2014
Fomentar la lectura: un hàbit que s'entrena!!!!
5 / febrer / 2014

créixer-en-famíliaEl Consell Comarcal conjuntament amb els municipis de Gironella, Guardiola de Berguedà i Berga, organitza per al proper mes de febrer , el programa formatiu per a pares i mares Créixer en família.

Aquest programa està impulsat per la Secretaria de Família, i dona suport a la parentalitat amb l’objectiu d’orientar, reforçar i donar eines a les famílies per exercir el seu paper educatiu dels fills i filles de 0 a 16 anys.

Créixer en família ofereix cicles de tallers que pretenen ser espais d’intercanvi d’experiències entre pares i mares amb fills i filles amb edats similars, guiats per professionals experts en formació de les famílies on es prioritza reflexionar per què educar, què fer i com fer-ho.

Els tallers estan dividits per franges d’edat de 0 a-3, de 6- 12 i de 12 -16 anys. Consten de 6 sessions de dues hores al voltant de diferents temàtiques, afecte, autonomia, autoritat, resolució de conflictes, responsabilitats en l’àmbit domèstic, el lleure i l’entorn…

Us adjuntem el link per a tots aquells i aquelles que estigueu interessats en assitir-hi.

http://www.bergueda.cat/el-programa-creixer-en-familia-arriba-al-bergueda/#more-2162

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *