Les aparences enganyen!!!

Xerrada sobre l'autoestima a l'Escola Vedruna-Berga
30 / gener / 2014
Xerrades i tallers per famílies al Berguedà
3 / febrer / 2014
Jonathan i Charlotte

Jonathan i Charlotte

Avui us proposem un vídeo que ens ha proporcionat la nostra estimada col·laboradora Montse sobre les sorpreses que poden donar les persones i com ens enganyen les aparences!!!!.

De fet no és la primera vegada que us fem arribar un vídeo d’aquest tipus de concursos televisius tipus caçatalents o busquem una estrella, concursos dedicats a rebentar les audiències amb un jurat  molt enfocat a la teatralitat i a el show  però que a vegades ens aporta missatges molt importants com aquest.

Sempre hi ha aspectes positius encara que no ho sembli !!!!

Aquest missatge és el que descobrireu en aquest vídeo on el protagonista de la història havia rebut sempre menyspreu i burles per la seva aparença i de cop descobrim que totes les persones poden ser especials si s’ho proposen i si la resta donem la oportunitat perquè “explotin” el seu talent!!!!

De pas, el vídeo també ens pot servir per explicar el valor de l’amistat, molt present en tot el vídeo amb la relació d’amistat entre Charlotte i Jonathan.

Val la pena que dediquem 7 minutets a veure el vídeo amb tota la família o a l’escola!!!! Ens pot servir per reflexionar!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *