Xerrada sobre l'autoestima a l'Escola Vedruna-Berga

Kono: un joc de tauler tradicional que dona molt joc!!!!!
29 / gener / 2014
Les aparences enganyen!!!
31 / gener / 2014

autoestimaUs recordem que aquest dissabte 1 de febrer a les 6 de la tarda a la sala d’actes de l’escola es farà la xerrada ‘Fomentar l’autoestima en els nostres fills…només es tracta d’elogiar?‘. La xerrada l’organitza l’AMPA i anirà a càrrec de la mestra, logopeda i pedagoga Mª Helena Tolosa Costa.

En aquesta xerrada podem aprendre i compartir algunes pràctiques que ens poden donar i fomentar situacions on els nostres fills experimentin la vàlua i se sentin capaços d’assumir el risc de viure i d’assumir les frustracions i els reptes del dia a dia.

Us encoratgem fermament a participar-hi, ja que hi haurà servei de monitors per poder atendre els nostres fills i filles mentre nosaltres gaudim de la xerra (No tenim excusa). Per veure el cartell clicar a: ‘Xerrada_autoestima.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *