Saber escoltar segons Muriel Casals!!!

Una nova Contra !!!!!!
25 / gener / 2014
Kono: un joc de tauler tradicional que dona molt joc!!!!!
29 / gener / 2014
Muriel Casals

Muriel Casals

Avui us proposem un  segon capítol de la sèrie de vídeos de la Revista Valors i que hem escollit entre tots ells ja que Saber Escoltar és un aspecte molt important i que trobem a faltar en el nostre dia a dia!!!!!!

La revista Valors dedica aquest capítol a entrevistar la Presidenta de Omnium Cultural, la Sra Muriel Casals, persona un xic especial per un dels membres del bloc  ja que fa molts anys va esdevenir-ne professora a la Universitat sense saber en aquells moments que seria un referent del nostre país com ho és actualment i una persona sàvia amb moltes experiències que explicar i per tant amb moltes coses per part nostra per escoltar!!!!

La revista Valors  (que des del bloc us recomanem que seguiu contínuadament) fa una breu introducció del capítol del qual aEnosaltres ens agradaria destacar les següents idees sobre el concepte de Saber Escoltar:

1. Saber escoltar és directament proporcional al Respecte

2. Per empatitzar amb els altres necessitem escoltar-los.

3. En qualsevol relació és bàsic escoltar.

4. L’entorn, els mitjans, etc… no ens eduquen per saber escoltar, sinó que sovint es practica la imposisió de la opinió.

Des del bloc creiem molt interessant que mireu aquest vídeo de 28 minuts ja que resumeix molt bé un aspecte clau en el nostre dia a dia i en el nostre creixement com a persones !!!

Sempre som a temps de practicar el Saber Escoltar!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *