Vídeos Revista Valors

Els millors jocs d'autor !!!!!
15 / gener / 2014
Voleu fer un io-ió casolà?
20 / gener / 2014

Avui us proposem el primer d’una sèrie de vídeos que ja fa un temps ( 2 anys) que es van publicar des de la revista Valors, revista dedicada a la promoció dels valors essencials de convivència i que recomanem que visiteu a la seva web: Revista Valors

Joan Pera parla de Seriositat

Joan Pera parla de Seriositat

Segons la seva web, aquesta és la breu història d’aquesta revista:

Publicació editada des del voluntariat per l’Associació Cultural Valors, entitat sense ànim de lucre amb seu a Mataró. Revista especialitzada en la reflexió entorn els valors humans i l’actualitat vista des d’aquest prisma. El primer número de Valors va veure la llum el 24 de desembre de 2003. ”

L’any 2011 van començar a emetre una sèrie de 13 capítols on a cada capítol conviden a un personatge famós que parla  uns minuts sobre que significa aquell valor per a ells.

En aquest primer capítol els nostres amics de Revista Valors parlen amb Joan Pera, actor i humorist, i parlen sobre el valor de la seriositat!!!!

Des del bloc creiem que és molt interessant que mireu aquests vídeos ja que estan molt ben fets i en podem extreure conclusions molt aplicables al nostre dia a dia!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *