L'amistat i la lleialtat: un vídeo que parla per sí sol!

Recomanació de jocs: El bagul de Djeco !!!!
4 / gener / 2014
Taller de construcció: un Pitch Car casolà
9 / gener / 2014
gossos lleials

gossos lleials

Avui us proposem un vídeo que ha estat un boom a les xarxes socials i que nosaltres hem descobert gràcies al diari  Ara ( el podeu veure a Ara TV)

De que va el vídeo ? Doncs us passem l’explicació del diari mateix:

Diumenge passat un cotxe va atropellar un gos a Yinchuan, al nord-oest de la Xina. L’animal es va quedar a la calçada, sense que ningú el retirés, però va estar acompanyat durant tota la nit per un altre gos, que no es va moure del seu costat tot i que les temperatures van arribar als 13 graus sota zero.

Ja de dia, el gos continuava al costat de l’animal mort, enmig del trànsit. Algú va col·locar un tamboret al davant, per evitar un altre atropellament. L’escena va continuar fins que dos homes van retirar l’animal mort per enterrar-lo en un jardí al costat de la carretera, sempre davant de l’atenta mirada del gos, que s’ha acabat convertint en una celebritat no només a la Xina, sinó també arreu del món

Esperem que el gaudiu amb la vostra família i amics i gaudiu d’uns moments d’amistat que posen la pell de gallina!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *