On anem ?: Juguem Jugant i Reis Mags a Berga

BON ANY NOU!!!!
30 / desembre / 2013
Recomanació de jocs: El bagul de Djeco !!!!
4 / gener / 2014

En la primera entrada del nou any 2014 us proposem dos activitats que a Berga fan expresament per als infants i que no us podeu perdre!!!!

Cartell Festes Nadalenques

Cartell Festes Nadalenques

En primer lloc us presentem el Juguem Jugant d’aquest any i que com sempre té una durada de dos dies, el 2 i 3 de gener amb moltes activitats entre les que destaquem: inflables, tallers, jocs, espectacles d’animació amb Dani Magyk, taller de castellers de Berga, mini tennis, Zona Zorball i jocs gegants. També podreu provar El Paintball i el Segways !!!!!

Aquesta activitat té lloc als dos pavellons esportius de Berga i el seu horari és de 16 a 20 els dies 2 i 3 de gener.

El preu de l’entrada és de 4 euros (1 dia) i 7 euros (2 dies) pels infants  i 2 euros (1 dia ) o 3 euros 8 2 dies) pels adults acompanyants.

Finalment cal destacar que les entitats que hi col·laboren són: AEG Santa Maria de Queralt i Geralda de la Portella, Alter Sport, ANC Berga, Associació Pi3b produccions, Berga Resort, Castellers de Berga, Coral Xerics, Creu Roja Berguedà, Televisió del Berguedà i Carrefour.

Si voleu més informació, podeu consultar el següent vincle: Juguem Jugant 2014

Per altra banda, el dia 5 a la tarda tenim una de les cites del calendari que CAP infant pot perdre’s i que és l’arribada dels Reis Mags !!!!!

Seguidament us proposem les explicacions que ens dona l’Ajuntament sobre l’activitat :

Com no podria ser de cap altre manera, el dia 5 de gener els carrers de Berga s’ompliran novament de cares de felicitat amb l’arribada dels Reis Mags d’Orient, que arribaran a la ciutat a 2/4 de 6 de la tarda i passaran per la plaça Gernika, carrer Pere II, carrer Mestre Pedret, carrer Salvador Espriu, carrer Albéniz, carrer Pere III, carretera Sant Fruitós, carrer del Roser, plaça de la Creu, i carrer Major, fins arribar a la plaça Sant Pere, on rebran els infants a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Berga “

Finalment us proposem un vídeo que hem trobat al Youtube i que té una durada de 43 minuts on hi ha un gran resum del que va ser la cavalcada de l’any passat!!!!

Esperem que us hagueu portat molt bé i que els Reis Mags us portin un any 2014 molt bó!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *