Brain Picnic: jocs didàctics per aprendre jugant!

Recomanem jocs d'Homoludicus i Asmodee !!!!!
27 / desembre / 2013
BON ANY NOU!!!!
30 / desembre / 2013
Brain Picnic

Brain Picnic

Avui us proposem una recomanació de jocs dels bons amics de Brain Picnic, una gent dedicada a crear jocs amb finalitats educatives en matèria d’anglès, geografia, matemàtiques i emocions.

La gent de Brain Picnic ( concretament en Manu Palau) els vàrem trobar a la darrera edició de la fira del Dau a Barcelona i allà ens van presentar el seu darrer joc anomenat IKONIKUS i que realment ens ha agradat molt.És per aquest motiu que la recomanació d’avui és aquest joc IKONIKUS on el protagonisme el tenen ingredients com la empatia o la gestió de les emocions, molt important en el dies en que vivim.

Ikonikus és un joc amb una mecànica molt senzilla, semblant al Díxit, però que dona molt de joc sobretot per educadors/es que volen treballar les emocions en gran grup o en ambients familiars on volem passar una estona divertida treballant els sentiments.

Seguidament us passem la ressenya que han fet ells mateixos sobre el joc:

Jugar con las emociones nunca ha sido tan divertido.
Ikonikus es un juego en el que cada carta representa una emoción y la empatía juega un papel clave ya que los jugadores deben tratar de adivinar lo que sentiría el resto en diferentes situaciones.

Ikonikus descontextualiza iconos comunes como los referentes al tráfico o a la meteorología e introducirlos en un contexto emocional (dentro de un corazón), dando pie así a una particular señalética emocional.”

Perquè us en feu una idea us presentem un vídeo que ens ha facilitat el mateix Manu Palau

Cal dir però que a part del joc que us hem esmentat, tenen  altres jocs molt interessants per treballar les matemàtiques i l’anglès d’una forma divertida i lúdica.

Des del bloc creiem que val molt la pena que visiteu la seva web ja que hi trobareu verdaders tresors lúdics!!! Si voleu, hi podeu accedir a través del següent vincle:

Brain Picnic

I com a mostra us proposem un vídeo on expliquen la mecànica del joc Icongame creat per treballar l’anglès!

Finalment cal esmentar dues cosetes molt importants de Brain Picnic. En primer lloc podeu trobar alguns dels jocs en format pdf, es a dir, els podeu imprimir i jugar ( no és el mateix) i en segon lloc podeu mirar a la seva web les recomancions de altres jocs que us pot ser molt útil!!!!

Esperem que gaudiu treballant les emocions a través del joc!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *