Recomanem jocs d'Homoludicus i Asmodee !!!!!

Les noves tecnologies i els infants!!!
26 / desembre / 2013
Brain Picnic: jocs didàctics per aprendre jugant!
29 / desembre / 2013
Homoludicus

Homoludicus

Després d’haver superat la primera etapa de les festes, us proposem una entrada de recomanacions de jocs múltiple, ja que avui us recomanarem 2 jocs de la editorial del jocs Homoludicus  i un joc de la editorial Asmodee que alguns de vosaltres ja coneixeu a través de la botigueta que tenien muntada a la passada #firajocberga !!!!! I si no hi vàreu poder anar, sempre podeu adquirir els jocs a les botigues que homoludicus té a Granollers (la que coneixem), a Sabadell i a Barcelona!!!!

En aquesta entrada us recomanarem 2 jocs més aviat enfocats a públic familliar i un joc més focalitzat a adolescents i adults!!! Tots tres són novetat tot i que dos d’ells són acabats d’estrenar aquest final d’any!!!!

PRIMERA RECOMANACIÓ: 1,2 3 AHORA ME VES?

Pels que venim del món del lleure és la versió de joc de tauler del més que conegut joc de la fotografia !!! Ja era hora que algú el traslladés a joc de tauler cosa per la qual felicitem a Homoludicus i estem segurs que serà tot un èxit!!!

Seguidament us passem una breu explicació del bloc Ludo, una associació molt implicada en la generació de nous jocs de tauler:

“Hay 25 animales, en cada turno el jugador coge un puñado, entre 10 y 15, y los deja caer sobre la mesa, después coge una carta de acción (Mueve una oveja, por ejemplo) El jugador en voz alta dice en alto “¡1, 2, 3 Cerrad los ojos!” y mientras los demás jugadores mantienen los ojos cerrados por un corto espacio de tiempo, el jugador activo realiza la acción de la carta. Cuando el resto abre los ojos da una pequeña pista (Un animal se ha movido, en este caso) y los jugadores que acierten el animal lanzando la correspondiente carta se apuntaran un tanto. Cuando todos los jugadores hayan realizado su acción el juego termina ganando aquel que más puntos haya conseguido ”

Un joc de PerePau Llistosella

Un joc de PerePau Llistosella

SEGONA RECOMANACIÓ: EL PETIT PRÍNCEP

Qus podem dir més del Petit Príncep que no s’hagi dit? Doncs que Asmodee n’ha fet un joc de tauler!!!!! Quina sorpresa més bonica !!!! Un dels personatges més estimats fet joc de tauler!!!!

El joc val molt la pena tot i que no és un joc pels més petits, sinó un joc més aviat de caire familiar on els més petits juguen junts amb algú més gran però molt indicat per un dissabte a la nit a qualsevol casa on hi hagi ambient!!!!

Seguidament us passem una breu explicació del joc que hem extret del bloc de la Fira  JugarxJugar  que té lloc a Granollers per l’Ascenció:

El Petit Príncep” és un joc basat en la novel · la homònima d’Antoine Saint-Exupéry (de fet les il · lustracions que s’han utilitzat en el joc són els dibuixos originals de la novel · la), creat per Antoine Bauza i Bruno Cathala (autor que ja va estar fa un parell d’anys a la fira). És un joc principalment familiar (a partir de 8 anys), encara que també funciona molt bé amb jugadors “especialistes”. La mecànica del joc és molt senzilla: per guanyar, cada jugador haurà d’intentar fer el planeta més bonic imaginable i acomodar en ell a tots els amics del Petit Príncep, guineus, ovelles, elefants …
Una vegada que tots els jugadors hagin completat el seu planeta, se sumen els punts obtinguts, però ull, perquè cada planeta puntuarà en funció dels personatges que estiguin en ell: (L’Astrònom obté 2 punts per cada posta de sol, el Geògraf s’obté 1 punt per cada lloseta del seu planeta sense volcà, etc.). En resum un gran joc basat en una gran novel·la, en què a més hem pogut incloure les regles no només en castellà, sinó que a més ve en català i euskera ”

Petit Príncep

Petit Príncep

TERCERA RECOMANACIÓ: DUNGEON RAIDERS

Aquest joc el vàrem descobrir el passat diumenge dia 15.12 al Festival del Dau, una fira molt interessant del joc de tauler amb l’Oriol Comas de comisari i ànima de la fira i amb un futur esplèndit !!!! Un gran espai on poder jugar a jocs de tauler!!!!

El joc en sí és molt interessant tot i que ja avancem que no és per infants, sinó per adolescents i sobretot adults amb ganes de jugar i passar una molt bona estona amb un joc d’apostes on guanya el més hàbil entre sumar monedes i no perdre vides!!!!

Seguidament us fem una breu ressenya que hem trobat al bloc de Hero Quest, un bloc especialitzat en jocs de tauler:

“Es un juego sencillo y rápido para tres a cinco jugadores. Cada jugador llevará a un personaje, estos personajes se representan por cartas y serán dados al azar al inicio de la partida. La partida es rápida y amena, cuenta de 5 “turnos” que representan los 5 niveles de la mazmorra y a su vez cada nivel lleva otros 5 turnos de juego (uno por cada carta de dicho nivel). Está ambientado en un mundo de fantasía y con grandes connotaciones de humor. Un juego familiar que se puede sacar en cualquier momento. Eso sí, tiene mucho humor pero también traición (puedes granjearte enemigos), pues juegas cartas de forma oculta y nadie dice que no digas a otros lo que vas a jugar y que lo que dices sea verdad…”

Dungeon Riders

Dungeon Riders

Potser avui us provocarem un “empatx” de recomanacions però és que no erem capaços de concentrar-ho més i creiem que tots tres jocs són molt interessants de conèixer.

Apa doncs, ja teniu més material per posar a la carta dels Reis Mags!!!!! I si no fos així sempre us queda com alternativa per altres regals en dies assenyalats!!!

No us oblideu de jugar tant com pugueu!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *