Arriben els Pastorets !!!!!!

On anem? El màgic món del Tren !!!!
21 / desembre / 2013
Un joc senzill i divertit sense comprar: Bluff
23 / desembre / 2013
Pastorets de Berga

Pastorets de Berga

Avui, i com és tradicional en el nostre bloc, us enunciem 3 representacions diferents de Pastorets que es fan a la nostra ciutat, Berga, i que no us podeu perdre.

Cadascun d’aquests Pastorets té les seves peculiaritats i els seus atractiu per la qual cosa nosaltres els enunciem tots tres i vosaltres teniu per triar i remenar!!!!

1. ELS PASTORETS DE BERGA

Podríem dir que són “els pastorets” de Berga, fet per adults però molt enfocat a tot tipus de públic, sobretot famílies senceres que volen gaudir de la divertida història d’en Garrofa i Pallanga !!!! Tot i ser uns pastorets en vers són molt fàcils de veure, no carreguen i a més a més són molt divertits i sobretot molt ben treballats. Realment són uns pastorets molt aconseguits i esdevenen una referència en el món dels pastorets!!!

Els dies de representació són:

25 de desembre de 2013 – 10 de la nit

26 de desembre de 2013 – 2/4 de 6 de la tarda

29 de desembre de 2013 – 2/4 de 6 de la tarda

1 de gener de 2014 – 2/4 de 6 de la tarda

12 de gener de 2014 – 2/4 de 6 de la tarda

I la durada és de  2 hores i 30 minuts (amb una mitja part inclosa).

Si voleu més informació, podeu consultar la seva web que seguidament us vinculem Pastorets de Berga

2. PASTORETS DE BELLUGUET I BIELÓ

Aquest any els pastorets del Patronat ( es com se’ls coneix) han fet un canvi de dates i tindran lloc els dies 28 i 29 de desembre a la tarda al local del teatre Patronat de Berga.

La peculiaritat d’aquests pastorets és que narren la història de dos personatges anomenats Bieló i Belluguet i que tots els actors són infants des de 4 o 5 anys fins a 11 anys aproximadament. És una historia molt divertida feta per nens i per a nens.

3. PASTORETS DEL GRUP COLÒNIES DE BORREDÀ

Amb un total de 180 infants aproximadament, són els pastorets infantils més multitudinaris que podeu trobar !!!! Grup colònies de Borredà és un grup que cada ens presenta una posada en escena d’uns pastorets impecables i on els infants prenen vida explicant el naixement de Jesús. En aquests pastorets trobareu personatges que no hi ha en altres i segurament us sorprendran per la seva bellesa i caliu!!!

Els dies de representació seran : dia  3 i 4 de gener a la tarda al Teatre Municipal de Berga.

Si voleu més informació us podeu adreçar a la seva web on a més a més podreu conèixer totes les activitats d’aquest grup tant dinàmic i implicat a la ciutat de Berga.

Pastorets Grup Colònies de Borredà

Colònies de Borredà

Colònies de Borredà

Ja ho veieu, tenim pastorets tots els dies de festes i podeu escollir el que més patxoca us faci!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *