On anem? El màgic món del Tren !!!!

Creappcuentos!!!!
20 / desembre / 2013
Arriben els Pastorets !!!!!!
22 / desembre / 2013
Museu del Tren

Museu del Tren

Avui us proposem una excursió a un museu que hi ha a la població de Santa Maria d’Eugènia (a prop de Vic) i que ens ha recomenat la nostra col·laboradora Montse. Si aquests dies voleu fer una escapadeta a Vic, podeu aprofitar i visitar aquest museu del qual us transcrivim l’explicació de la mateixa Montse:

“Hola Oscar, hem anat avui a veure una cosa espectacular, una maqueta enorme, molt gran de trens. Hi ha de tot trens, cotxes, una ciutat sencera i molt més. Una col·lecció molt maca de màquines de trens i oficis en miniatura, molt maco, ens ha encantat i és un lloc molt recomenat i molt maco per als nens i els que no som tant nens però somiem ser nens una bona estona. S’hi ha d’anar amb temps ja que la visita com a mínim hi has de estar una hora, però t’asseguro que si ho vols veure bé hi estas més, pero passa el temps volant ”

Ens agradaria que consultéssiu el seu bloc que seguidament us proposem per veure que és i per trobar-hi més informació:

El Màgic Món del Tren

Esperem que gaudiu de la visita!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *