Papa, vull ser enginyera!!!!!

Una pel·lícula: Taare Zameen Par (Estrellas en la tierra)
9 / desembre / 2013
Aprofitem el temps !
16 / desembre / 2013

índexAvui us presentem un vídeo que ha fet furor a la xarxa ( més de 6.000.000 milions de visites fins que ha “petat”)  i que ens ha mostrat el bon amic Víctor!!!! Nosaltres hem trobat una nova emissió de l’anunci i us el mostrem.

L’anunci en qüestió és d’una marca de joguines americana que ha volgut comercialitzar joguines de construcció i que per promocionar-ho han volgut demostrar d’una forma provocadora que les nenes no només es pinten i juguen a nines sinó que poden jugar amb joguines considerades de nens!!!!!!

Us convidem al vídeo:

Esperem que us agradi!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *