Fira del joc i de Nadal a Berga

50 apps educatives per nens i nenes
2 / desembre / 2013
Una pel·lícula: Taare Zameen Par (Estrellas en la tierra)
9 / desembre / 2013

jugues o et plantesEl proper dia 7, es celebrerà a Berga la fira de Nadal, amb els jocs com a element singularitzant. La mostra d’enguany no es farà a la plaça de Sant Pere sinó que es trasllada a la plaça de Viladomat i al passeig de la Indústria. El motiu és el gran nombre de peticions que ha rebut el consistori de paradistes per ser-hi presents (gairebé una trentena). Per això, a més de les parades d’objectes nadalencs, el recinte firal aplegarà parades del món del joc. Hi haurà dues veles de 60 metres al passeig de ls Indústria. En una, que tindrà espai per a 16 parades, s’hi podran trobar venedors de jocs. Uns cinc seran de Berga i la resta, de fora. També hi haurà creadors i editors de jocs de taula i joguines de fusta. A la segona vela hi haurà jocs perquè el públic jugui. Almenys hi haurà 40 jocs de tauler, però les famílies també podran gaudir amb joguines de fusta, amb jocs de punteria, bitlles o jocs tradicionals. L’objectiu principal, segons els seus promotors és que “la gent vingui a jugar i s’ho passi molt bé”.

Així doncs us animem a que aneu amb tota la família cap al passeig de la Indústria a disfrutar dels jocs. No us ho podeu perdre !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *