50 apps educatives per nens i nenes

Un vídeo per gaudir
29 / novembre / 2013
Fira del joc i de Nadal a Berga
4 / desembre / 2013

appsLa setmana passada us recomenàvem el blog sobre l’educació i les tic del Joel Artigas (http://www.educacioilestic.cat/)

Avui en voldríem destacar una de les seves entrades: 50 apps educatives per nens i nenes. Com diu el mateix Joel en aquesta entrada: Les NTIC (noves tecnologies de la informació i de la comunicació) formen part de les nostres vides, en aquest sentit cal saber entendre i aprofitar els avenços tecnològics per comprendre la societat que vivim. D’altra banda, això no vol dir que hàgim de deixar de banda el “món off line”, la gràcia d’aprendre és agafar d’aquí, d’allà, aprofitar tot allò que tenim al nostre abast per comparar, consolidar i crear nou coneixement.

Estan organitzades segons 5 grans temàtiques:

  • Números
  • Lletres i lectura
  • Formes i colors
  • Música
  • Jocs i aventura

Per accedir-hi clicqueu a : 50 apps per a nenes i nenes

Però no oblideu mai, que les noves tecnòlogies només són una eina més per l’educació dels nostres fills i filles i no una finalitat. Compaginem apps i jocs tradicional, i de segur que tots en sortirem beneficiats.

http://www.educacioilestic.cat/2013/10/50-apps-educatives-per-nens-i-nenes.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *