Pesquem peixos?

Podem posar més pedres? Jorge Bucay
22 / novembre / 2013
El dia mundial dels Infants (Educació i esplai)
27 / novembre / 2013

fishQui no coneix les famoses parades de “pescar ànecs” de totes les fires i festes majors de Catalunya? Tant pel que vam disfrutar quan erem infants, com per la cara d’il·lusió dels nostres fills i filles, que desitgen jugar-hi?

Doncs la nostra col·laboradora Queralt ens ofereix una brillant idea per construir-ne un a casa nostra (en aquest cas no són ànecs sinó peixos), i d’aquesta manera poder gaudir amb els nostres fills d’una tarda de manualitats i tenir un “joc o una joguina” que ens farà recordar aquells dies de fires. Alhora, també ajudarà als més petits de la casa a millorar la seva motricitat fina.

A continuació us adjuntem el link (cliqueu aquí), a on trobareu amb imatges, tots els passos per aconseguir un mar ple de peixos i les respectives canyes de pescar

Vinga doncs, tothom a pescar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *