Un bloc molt recomanable: Educació i les TIC

5 fites a assolir perquè siguin més ordenats
15 / novembre / 2013
Podem posar més pedres? Jorge Bucay
22 / novembre / 2013
Educació i les TIC

Educació i les TIC

Avui us proposem una entrada d’aquelles que ens venen molt de gust perquè es tracta de recomanar-vos un bloc lligat a l’educació però des del punt de vista d’una persona que no es dedica a la docència!!! El bloc ens l’ha recomanat la Queralt.

El bloc és diu Educació i les TIC i aquest bloc esdevé un pou de recursos que ens fa arribar el seu autor, en Joel Artigas, i que té una presentació espectacular!!!!!!

 

Seguidament us proposem l’explicació que el mateix autor planteja del bloc:

El material exposat en aquest bloc té l’objectiu d’oferir recursos, eines, estratègies d’aprenentatge, …, a fi que totes aquelles persones relacionades o interessades en l’àmbit educatiu se’n puguin beneficiar. Pretén ser un espai comú per a compartir experiències educatives, aprendre de les aportacions dels altres, de tot allò que ens aporta l’educació actual, una educació que camina cap a un món tecnològic, un món que està en constant desenvolupament i que ens cal descobrir i aprendre a utilitzar.

El bloc Educació i les TIC no té cap finalitat lucrativa, així doncs en cap cas es fa càrrec de l’ús que en puguin fer els usuaris que decideixen utilitzar els continguts exposats. En aquest sentit, tots aquells continguts publicats que ens permeten fer-ne una descàrrega tenen el propòsit d’utilitzar-se educativament, respectant la seva autoria i els seus registres corresponents, així doncs l’usuari al decarregar qualsevol arxiu es compromet a eliminar-lo en un temps menor a 24 hores.

En el cas que algú se senti molest o descontent amb l’ús de les imatges o vídeos publicats, el material exposat o els punts de vista i experiències personals, etc, agraïria que ràpidament m’ho comuniqués i immediatament ho solucionaria.”

Com a exemple del que podeu trobar en el bloc us fem arribar dos enllaços que ens han agradat molt.

El primer enllaç ens presenta 20 manualitats relacionades postals i felicitacions de Nadal. Segur que ens aporta idees molt xules per compartir amb els vostres fills i filles.

20 idees nadalenques

El segon enllaç ens presenta 15 maneres molt originals de treballar les matemàtiques i els nombres.

15 idees per comprendre les matemàtiques

Esperem que gaudiu del bloc del Joel i que el pugueu aprofitar com creiem des del bloc de pares!!!!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *