Little Hero App: una app infantil per aprendre a ser responsable i gestionar el temps

Ensenyar significa emocionar
11 / novembre / 2013
5 fites a assolir perquè siguin més ordenats
15 / novembre / 2013

frank-little-hero-app-nivel1Les famoses App, ja estan a tot arreu i n’hi ha per tot. Per seguir el teu equip de futbol, per saber si plourà o farà sol, per comunicar-se amb els amics, per jugar…. i avui us en presentem una per que els nostres fills i filles aprenguin a ser responsables i sàpiguen gestionar el temps: Little Hero

Us convidem a que llegiu la resenya que en fan a l’apartat Criatures del diari Ara on descriuen aquesta aplicació com: Little Hero App és una aplicació dissenyada per un equip emprenedor català que vol motivar als infants a ser responsables i gestionar el seu temps a través del reforçament positiu i gràcies a la tecnologia dels dispositius de pantalla tàctil que els infants els és tant fàcil d’utilitzar. Little Hero App proposa als pares que determinin, juntament amb els seus fills, les missions i les seves recompenses.

S’aprofita l’entorn atractiu que ofereixen les pantalles tàctils amb una presentació orientada als infants per animar-los a assolir els objectius establerts prèviament amb els seus pares. El nen o nena escull un heroi que l’acompanyarà en tot moment a realitzar les tasques, l’animarà a fer-les, li recordarà les pendents i el felicitarà quan acabi la missió. El pare haurà de validar les missions acabades pels fills. A més a més, el nen rebrà punts per cada missió assolida. A mida que obtingui una puntuació destacada, Little Hero App li proposarà petites recompenses o bé tenir accés a un joc educatiu.

Per llegir la ressenya del diari Ara: Little Hero

Per descarregar-te l’aplicació: http://www.littlehero.es/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *