Una altra manera d'educar és possible

La Castanyada
31 / octubre / 2013
Recomanacions de jocs: El monstre dels mitjons!!!!!
6 / novembre / 2013

Jordi MateuAvui us proposem llegir una contra de El Periódico, que ens ha passat la nostra amiga Judith, sobre una altra manera d’educar és possible. Entrevisten a Jordi Mateu Zorita, mestra i exassessor d’Ensenyament, que defineix la seva tasca com: “El meu deure es protegir l’alegria de viure del nen”.

No només són importants els coneixements curriculars, que malauradament tant de moda estan avui, sinó que és tant o més important que els nens siguin feliços, ja que com diu el lema vedruna d’aquest any: “Estic bé, aprenc, creixo”.

Desitgem que disfruteu de la contra.

Una altra manera d’educar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *