Contes per ser feliç!!!!

The Lost Choir
25 / octubre / 2013
Un joc apassionant: Dobble!!!!!
30 / octubre / 2013
 Contes per ser feliç


Contes per ser feliç

Que és la felicitat???  Com s’hi arriba??? Quan s’hi arriba, com ho fem per quedar-nos per sempre més en aquest estat?????

Nosaltres no us donarem receptes màgiques per arribar-hi, però si que us volem fer arribar una proposta de l’Enric i que es tracta d’una recomanació d’un llibre molt interessant que ens ha fet arribar del conegut periodista Gaspar Hernandez i del coautor Jordi Llavina i que porta per títol “Contes per ser feliç” de editorial l’Estrella Polar.

Tot seguit us proposem l’explicació de l’Enric que de ben segur us serà una bona guia:

Bon dia, per el Sant de la Queralt, vaig comprar-li un recull de contes que es diu “Contes per ser feliç” del Gaspar Hernàndez (Ofici de viure) i el Jordi Llavina (escriptor). Em sembla un llibre molt interessant perquè cada conte té un rerafons sobre un tema que afecta a petits i grans, el conte és una metàfora sobre sentiments com ara la por, la tristesa, la ira, la lletjor, etc. i a més, al final de cada conte hi ha una breu fitxa introduint el tema de fons, un resum del conte i un apartat d’eines per reflexionar-hi. Em sembla interessant i us el recomano per a vosaltres i per el bloc de pares”
Si voleu saber més sobre el llibre, us recomanem la següent ressenya:
Així doncs us recomanem aquest llibre!!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *