Festa del Super3 i sortida en família a buscar bolets

Calendari dels petits: un gran projecte, una gran idea!!!!!
14 / octubre / 2013
La temptació: Som capaços de lluitar contra la força del desig?
18 / octubre / 2013

super3Ahir us presentàvem un projecte molt engrescador sobre un calendari d’activitats per nens i nenes. És evident, que en el calendari d’activitats pels més petits de tot Catalunya no hi pot faltar la Festa del Club Super3, que es realitzarà aquest cap de setmana a l’anella olímpica de Montjuic a Barcelona.

Per més informació sobre plànols, activitats, actuacions, horaris,… us adjuntem el següent enllaç.

http://www.super3.cat/festa/planols.html#activitats

Destaquem que la representació berguedana a la Festa dels Súpers està assegurada amb l’espectacle de jocs del 1714 que duran a terme els membres de Cia de Jocs Anònima de la qual n’és membre el bon amic Òscar!!! Estarem molt contents si la gent del Berguedà ens visiteu!!!!

Si voleu més informació us enllacem a la web d’aquesta Cia de Jocs l’Anònima

Cia de Jocs l’Anònima al Súper 3

Però per aquells que no us agradin les grans aglomeracions de persones, i us agrada més la muntanya i la natura, us recomenen passar un dissabte al matí descobrint els secrets que guarda la tardor als boscos berguedans, coneixent els bolets i les plantes medicinals que apareixen en aquesta època a carrec d’Esteve Padullés, en una activitat que ofereix el Consorci del Parc Fluvial del Llobregat.

A continuació us adjuntem una breu descripció de l’activitat.

MATINAL “DESCOBREIX ELS SECRETS COMESTIBLES I MEDICINALS QUE AMAGA EL BOSC A LA TARDOR” A CÀRREC D’ESTEVE PADULLÉS

BOLETS, FRUITS SILVESTRES, PLANTES AROMÀTIQUES I MEDICINALS

El dissabte 19 d’octubre es portarà a terme una sortida al bosc dels voltants de la colònia tèxtil de Viladomiu Nou per conèixer i explorar els secrets comestibles que amaga el bosc durant la tardor. El guia de natura Esteve Padullés ens mostrarà que amaga el bosc durant aquesta època de l’any. Bolets, fruits del bosc i plantes aromàtiques i medicinals.
Padullés mostrarà com reconèixer els diferents bolets, què es pot elaborar amb els fruits del bosc i els usos medicinals i culinaris de les herbes aromàtiques que es troben aquesta època de l’any.

El punt de sortida de la matinal és a la Torre de l’Amo de Viladomiu Nou a les 9.45 h i té un cost de 7 EUR per persona, els menors de 7 anys gratuït.

Dia:        Dissabte, 19 d’octubre    Hora:       09.45 h
Lloc:       Torre de l’Amo de Viladomiu Nou. Gironella.
Preu:       7 EUR. Menors de 7 anys gratuïts.
Accés:      C-16, sortida 86, Gironella Sud, direcció Viladomiu Nou.

Les entrades per la matinal “Descobreix els secrets comestibles i medicinals que amaga el bosc a la tardor” a càrrec d’Esteve Padullés es podran adquirir a :

http://www.berguedareserves.cat/activitats/turisme-a-la-natura/248

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *