Calendari dels petits: un gran projecte, una gran idea!!!!!

Avui fas anys?
11 / octubre / 2013
Festa del Super3 i sortida en família a buscar bolets
15 / octubre / 2013
Calendari dels Petits

Calendari dels Petits

Avui us volem proposar una gran idea que ens ha fet arribar l’Oriol i que ens encanta que puguem ajudar a promoure, ja que es tracta d’una idea emprenedora i molt original que creiem que mereix un gran ressò!!!!!!

El projecte que us presentem s’anomena el CALENDARI DELS PETITS, i tot i que té el seu orígen al Bages ja que els seus creadors són propis d’aquesta comarca, ens agradaria que amb la vostra ajuda aquest projecte creixi i sumi quants més pobles i comarques de Catalunya millor!!!! Així, us convidem a que entreu en el seu bloc, us el mireu i els ajudeu posant totes les cites importants del calendari dels vostres petits!!!!!. És un bloc molt treballat i que en gaudireu amb els vostres fills i filles!!!!!!

Ah!!!!  A més a més són una gent molt amable i engrescada i segur que aprofitaran tots els comentaris i idees que tinguem per fer créixer el seu projecte.

Seguidament us presentem el bloc tal com ells ho fan en el bloc del Bages:

nuria

I tinc moltes ganes  d’anar a escoltar contes i música, de veure gegants i cercaviles, de compartir estones amb altres nens petits com jo i sobretot de passar bones estones amb els pares.

Per això, nens i nenes del Bages d’entre 0 i 5 anys, envieu–me les vostres activitats preferides per mail a bages@calendaridelspetits.cat, o utilitzeu el formulari, que les inclouré al Calendari Dels Petits per que tots en poguem gaudir. :-)

Registreu-vos i seguiu-nos al facebook i twitter i no marxeu sense visitar el nostre calendari.

Si voleu consultar el seu bloc, ho podeu fer clicant el següent vincle:

El calendari dels petits

També us fem arribar el vídeo promocional del projecte, que aprofitem per dir que és BRUTAL!!!!!

Des del bloc tenim ganes de compartir aquest projecte amb vosaltres i per això creiem que podem fer el calendari dels petits al Berguedà amb la vostra ajuda!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *