Avui fas anys?

Un bloc molt interessant: les personetes creatives
9 / octubre / 2013
Calendari dels petits: un gran projecte, una gran idea!!!!!
14 / octubre / 2013
FELICITATS!!!!!!

FELICITATS!!!!!!

Benvolguts companys i companyes!!!!!!

Avui us proposem un vídeo (aquesta setmana som monotemàtics en el que es refereix a mitjans audiovisuals i tirem de vídeos !!!) que ens ha fet arribar el nostre bon amic Manel i que volem compartir amb vosaltres. El vídeo en sí mateix no busca cap més afany que felicitar l’aniversari d’algú, però a nosaltres ens agradaria que fos un vídeo que a part de felicitar les persones que aquests dies o que cada dia fan anys, també felicités aquelles persones que a part de complir anys ho fan aconseguint els reptes personals que es proposen i sobretot aquelles persones que són felices i ho fan ser a la gent del seu voltant!!!!!!

Per molts anys als feliços i als optimistes per promoure el contagi de la malaltia del bon humor!!!!! Mireu-lo amb els vostres fills i filles!!!!!!

Per cert, felicitats als qui cumpleixen anys aquests dies!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *