Un bloc molt interessant: les personetes creatives

Un pal, una pedra i una caixa….
7 / octubre / 2013
Avui fas anys?
11 / octubre / 2013
Personetes Creatives

Personetes Creatives

Avui us presentem una proposta que ens vé molt de gust de mostrar ja que es tracta d’un bloc molt interessant i que pot ser lloc de visita de forma regular per tots els educadors. El bloc que us recomanem avui es diu Personetes Creatives i és un bloc creat per Enric Bastardas, una persona amb un currículum impressionant i amb una vocació de compartir cosetes amb tothom qui vulgui. El bloc el podeu consultar a traves del següent enllaç que us vinculem o el podeu trobar als blocs del diari Ara a traves del seu lloc web anomenat Criatures!!!!!!!

Per tant us recomanem molt fermament que us mireu el bloc de l’Enric a través del següent vincle:

Personetes Creatives

De ben segur que hi trobareu tresors!!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *