Un vídeo de solidaritat humana

Els 12 errors més comuns dels pares i mares (2)
2 / octubre / 2013
Un pal, una pedra i una caixa….
7 / octubre / 2013
Donar és vida !!!!

Donar és vida !!!!

Per acabar la setmana us volem presentar un vídeo sobre la solidaritat humana que està triomfant per internet amb més de 12 milions de visites i que ens ha fet arribar el nostre bon amic Enric. El vídeo forma part d’una campanya de propaganda d’una empresa de telecomunicacions tailandesa.

El truc per aconseguir aquest èxit és en un vídeo sobre el valor de la solidaritat humana, que, segons el missatge llançat, té retorn encara que sigui molts anys després. La història comença en un mercat molt pobre on un nen és enxampat robant per a la seva mare, que està malalta. Una dona el renya i li vol prendre el que porta, però l’amo d’una parada l’ajuda, li paga la medecina i li dóna menjar. Trenta anys després, serà recompensat de manera inesperada.

Tot allò que donem als altres ens serà retornat amb escreix. Des del bloc, amb l’optimisme que ens caracteritza us volem transmetre uns dels missatges claus del ser persona.

Com acaba el mateix vídeo: donar és la millor manera de comunicar-se !!!!!

Per veure el vídeo cliqueu

El missatge és molt potent, gaudiu-lo tots junts !!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *