Cridar no educa!!!!

Un futbolí original
23 / setembre / 2013
Que som a la vida???
27 / setembre / 2013
Cridar no educa

Cridar no educa

Avui us proposem una nova entrada que volem que sigui més de recordatori que res més ja que algunes vegades ja hem parlat del tema.

Cridar no educa!!!! Aquest és el títol de l’article que ens ha fet arribar l’Enric a través del diari Ara i on ens mostra un missatge molt clar i concret dels beneficis de no cridar, de comptar fins a deu abans de actuar i de ser un exemple de mantenir les formes davant els dasafiaments i les dificultats!!!!!

Tots tenim moments en què tot sembla tenir un color negre que ens porta a posar-nos nerviosos i això pot provocar malestar i crits. Aquest article ens recomana reduir el soroll sense oblidar aquests moments!!!!

Si voleu consultar l’article, ho podeu fer clicant el següent document

La consigna és clara

Gràcies per l’esforç d’educar!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *