Educar emocionalment infants i joves

Anem tots a l'una
16 / setembre / 2013
Saps que significa un somriure?
20 / setembre / 2013

ofici de viureTornant de les vacances d’estiu, la nostra companya Judith, ens proposa submergir-nos en el Podcast del programa “L’ofici de viure” de Catalunya Radio, en el que es poden tornar a escoltar grans programes dirigits pel Gaspar Hernández.

Nosaltres n’hem triat un dels molts que s’hi poden trobar: Com educar emocionalment infants i joves. Segons un estudi, l’èxit de les persones depèn en un 23 percent a les capacitat intel·lectuals i un 77 percent a les aptituts emocionals, el que s’anomena la intel·ligència emocional. Amb la qual cosa és important educar emocionalment als nostres fills i filles. Us convidem a gaudir d’aquest programa i de molts d’altres que estan a la web.

Per escoltar el programa, cliqueu a: “Com educar emocionalemnt infants i joves“.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *