Anem tots a l'una

Nou curs escolar, nou curs del bloc de pares
12 / setembre / 2013
Educar emocionalment infants i joves
18 / setembre / 2013

tots a unaEstà comprovat pels experts que el sistema de “Jo faig de policia bo, i tu de policia dolent” no és gens educatiu. Davant de qualsevol qüestió és important que el pare i la mare tinguin el que s’anomena “coherència educativa” que dit amb paraules més planeres és, tenir un mateix criteri.

Us presentem un article que reflexiona sobre la importància de ser ferms en la nostra aposta educativa i que tampoc s’hi val en allò tant comú de tirar pilotes fora i dir: “Això demana-li al pare” o bé “Pregunta-li a la mare”. Anar tots a l’una implica diàleg, paciència i coherència.

Per llegir l’article: “La importancia d’anar a l’una

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *