Nou curs escolar, nou curs del bloc de pares

Un vídeo imprescindible!!!!! El Circ de la Papallona
9 / setembre / 2013
Anem tots a l'una
16 / setembre / 2013

way1Avui s’ha iniciat un nou curs escolar. Els nostres fills i filles han agafat les maletes plenes de llibres per tornar a l’escola. I des del bloc de pares us volíem adreçar unes paraules per inaugurar el nou curs escolar:

Ben arribats, un cop més, a tots i a totes,

Tot i que el bloc ha començat a funcionar des del dia dos de setembre, ens faltava poder-vos saludar després del període estival. No cal dir, que esperem que aquest temps de vacances hagi sigut fructífer i que el descans, la desconnexió i la família hagin ocupat la major part del temps.

“Bloc de pares” torna amb força, il·lusió i amb moltes ganes de continuar sent una eina vàlida per a tots els pares i mares que, fidelment, ens aneu seguint. Volem continuar contribuint al creixement personal de cadascú de nosaltres. Per assolir-ho continuarem apostant per la recerca d’articles, vídeos, enllaços,…que ens aportin coneixement i experiència.

“Bloc de pares” vol ser una finestra al món. Sabem que no podem abastar-ho tot, però sí que en podem ensenyar una part. Per fer-ho compten amb una xarxa de col·laboradors, pares i mares disposats a compartir amb tots nosaltres les seves troballes, que ens van fent arribar les seves informacions. Necessitem, us necessitem, per continuar enriquint-nos tots plegats i anar construint coneixement compartit.

La tasca d’educar és complexa, multidimensionals i polièdrica.  Per aquest motiu requereix una visió global, integradora i oberta a les múltiples dimensions de la persona.  Treballarem, ens esforçarem i continuarem lluitant per mantenir i millorar la qualitat del nostre bloc, doncs la tasca que ens ocupa ens fa viure amb il·lusió i passió en nostre camí que, com no, volem que també sigui el vostre.

Benvinguts al nou curs de “BLOC DE PARES”.

D’aquesta manera continuem la via iniciada fa més de dos anys. Una via que fem junts. Us adjuntem un enllaç, simplement maravellós, que fa posar els pels de punta. Educar la sensibilitat i la bellesa, sigui en l’àmbit que sigui, ha de continar sent una de les nostres prioritats. Gaudiu-ho. “My Way” com mai l’has sentit.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *