La sobreprotecció: mites i receptes

Una pel·lícula especial: The way
2 / setembre / 2013
Debat sobre els deures
6 / setembre / 2013
Victòria Cardona

Victòria Cardona

Avui us proposem una visió sobre aquest aspecte tant comentat en el món de la educació com és la sobreprotecció dels nostres infants a través de la mirada de la professora especialitzada en orientació familiar i escriptora Victòria Cardona i que va publicar el passat mes de juliol en el portal Criatures del diari Ara.

Ja veureu que la Victòria és una persona directa i que diu les coses pel seu nom, cosa que ens agrada molt i que fins i tot podeu estar-hi d’acord o no, però creiem que aquest article de l’autora sobre la sobreprotecció i tots els seus aspectes colaterals com llibertat,timidesa, responsabilitat, autonomia, negociació, etc.. és d’un interès especial i que tot educador ha d’haver llegit per poder opinar i actuar sobre el tema!!!!!

Si voleu llegir l’article, ho podeu fer tot clicant el següent enllaç:

La sobreprotecció

Esperem que us ajudi a trobar l’equilibri!!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *