14 jocs per als més petits!!!!!

Jo sóc com tú!!!!!!
26 / juliol / 2013
El primer amor…
30 / juliol / 2013
Jugamos Una

Jugamos Una

Tot i que aquesta entrada la proposem per poder-la gaudir en les vostres vacances, des del bloc creiem que hi ha tants jocs recomanats que la podeu guardar i descobrir els 14 jocs de tauler que us proposa l’entrada poc a poc perquè tingueu temps d’assaborir cada joc com es mereix!!!!!

L’entrada que ens presenten els amics del bloc Jugamosuna és una recopil·lació de 14 jocs de tauler ideals per als més petits o per iniciar-se en el món del joc de tauler i sobretot ideal per jugar en família!!!!!!

Algun d’ells ja us els hem avançat en el nostre bloc que ja sabeu que creiem molt en el joc de tauler, però n’hi ha d’altres que són molt interessants i que volem compartir amb vosaltres abans de marxar de vacances!!!!!

Si voleu veure les recomanacions, ho podeu fer clicant el següent enllaç:

14  jocs de tauler per als més petits

Esperem que gaudiu dels jocs!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *