Jo sóc com tú!!!!!!

Propòsits d'estiu!!!!
25 / juliol / 2013
14 jocs per als més petits!!!!!
29 / juliol / 2013
Fundació Maresme

Fundació Maresme

Avui us proposem un vídeo que ens han fet arribar diverses persones que apreciem molt i que directa o indirectament tenen a veure amb el vídeo.

El que us proposem avui és un vídeo de crida a la igualtat, a la convivència i a les PERSONES que ens agradaria molt que compartíssiu amb tots els vostres membres de la família!!!!

Seguidament us enviem un trosset del missatge que ha rebut el Toni i que ens explica el missatge del vídeo i perquè el promovem:

“Sóc Emilio i us envio un enllaç per compartir: Fa mesos que la fundació maresme està organitzant les DisSantes. La meva filla la Cristina Moral ha col·laborat amb aquest videoclip.

Els d’callaos han interpretat la cançó de #‎JoSócComTu! i el videoclip consta de la participació de moltíssima gent, escoles i  d’altres com ara els Bongo Botrako, els mateixos dcallaos, en ricky rubio, en pep plaza o la familia Robafaves.

Avui ha sortit aquest videoclip i ens demanen compartir-ho, en feu difusió al màxim. Volen arribar a tothom, volen conscienciar a tothom amb el moviment #‎JoSócComTu!”

Per tant des del bloc us demanem que mireu el vídeo i de pas estareu col·laborant a la causa de l’Emilio i moltes persones més!!!!

 

Simplement gràcies!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *