1,2,3,… pica bressola

Que és la creativitat? Somiem?
21 / juliol / 2013
Curiositats: un bolígraf que corregeix les faltes!!!!
24 / juliol / 2013

bressolaAvui us presentem un nou disc per escoltar amb els nostres fills i filles. Després d’uns quants mesos treballant-hi, s’ha enllestit el disc ‘1, 2, 3… pica Bressola!’. En aquest tercer àlbum, (els anteriors són “Cançonetes per la Bressola” i “Musiquetes per la Bressola”) que recull cançons tradicionals adaptades a tot d’estils diversos, hi han participat els nens i nenes de la Bressola i desenes de músics i de grups de tots els Països Catalans.

Podeu veure un resum del projecte de realització del disc a:

Sota la direcció de Marc Serrats, i costejat amb micromecenatge, el disc és un projecte d’Amics de la Bressola, que fa temps que treballa per acomboiar les escoles en català de Catalunya Nord. En aquesta ocasió, s’han recollit versions fetes per Carles Belda, Anna Roig, Joan Garriga, Joan Colomo, Txarango, Orxata, Glissando, Mine, Samfaina de colors, Oliva trencada, Ovidi Twins, Txell Cucurella… També hi canten, és clar, els alumnes de la Bressola.

En el següents links trobareu el llistat de cançons per poder-les escoltar:

1,2,3 …. pica Bressola

http://espaibressola.cat/123-pica-bressola

Musiquetes per la Bressola

http://espaibressola.cat/musiquetes-per-la-bressola

Cançonetes per la Bressola

http://espaibressola.cat/can%C3%A7onetes-per-la-bressola

No us perdeu cap d’aquests discos. Us desitgem que tingueu una bona audició !!!!!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *