Un joc de tauler estiuenc: Pingüinos

Jo vull ser petit!!!!!
17 / juliol / 2013
Que és la creativitat? Somiem?
21 / juliol / 2013
Pingüinos

Pingüinos

Avui us proposem un joc de tauler molt interessant i que ve molt de gust a l’estiu !!!!! El joc que us proposem s’anomena Pingüinos i bàsicament és un joc d’estratègia que a simple vista pot semblar una mica “tonteria” però que veureu que a mesura que hi jugueu li agafareu la gràcia i realment serà un d’aquells jocs a que recorrereu en moments de no fer res!!!!!

El joc és senzill de normes i hi podeu jugar amb nens de com a mínim 8 anys tot i que és molt més divertit si jugueu grans i petits junts!!!!!

Seguidament us proposem una petita resenya del joc:

“Atrapa todos los peces que puedas antes de que escapen. Tus pingüinos deben correr de un lado a otro de una placa de hielo cada vez más pequeña para hacerse con los mejores peces e impedir el paso a sus adversarios. Pero mantente alerta, porque si un pingüino se queda atrapado en una isla de hielo, no podrá seguir cogiendo peces.

¡Pingüinos! es un juego rápido y sencillo para toda la familia, en el que de dos a cuatro jugadores controlan familias de pingüinos realmente hambrientas. Aunque tu objetivo parezca sencillo, se verá complicado por los malvados planes de los demás pingüinos y por un menguante tablero de juego. ¿Cuáles serán tus malvados planes para superar a la competencia?” Font: http://www.edgeent.com/v2/edge_tienda_detalle.asp?etidi=1855.

Entre els avantatges del joc podem destacar que és un joc fàcil de normes, curt de durada (màxim 20 minuts) i ideal per famílies. També cal remarcar que no és un joc car i que per 11 euros el podem comprar.

Si preferiu que algú us expliqui el joc, podeu veure el següent vídeo ( en castellà) on trobareu una molt bona explicació de com funciona el joc!!!!!!

Ara que ve la calor, el millor és jugar amb el gel!!!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *