Jo vull ser petit!!!!!

Que juguin, que seran uns adults creatius!!!!!
15 / juliol / 2013
Un joc de tauler estiuenc: Pingüinos
19 / juliol / 2013
Jo vull ser infant!!!!

Jo vull ser infant!!!!

Algú de vosaltres voldria a tornar a ser infant en algún moment???? Segur que molts de vosaltres heu contestat afirmativament i ja penseu en fer aquelles coses que els nens fan i els adults no fem per vergonya!!!!

Doncs en aquest vídeo que avui us proposem us donem idees!!!!!

És un vídeo molt curtet i divertit que volem que ens recordi que ser una mica “nen o nena” nomès depèn de nosaltres i que hem de buscar el nostre moment canalla!!!!!! Tot i que no ho sembli, és un vídeo publicitari d’una marca d’aigua!!!!!!

Si voleu veure el vídeo,

Jo vull ser infant!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *