Autosuperació…

De vacances amb nens
10 / juliol / 2013
Que juguin, que seran uns adults creatius!!!!!
15 / juliol / 2013
Emmanuel

Emmanuel

Avui us proposem un vídeo que està arrassant al Youtube i que possiblement ja heu vist però que val la pena de veure amb companyia dels “nens i nenes” de casa per recordar que a vegades no tot és tant dolent i que moltes vegades sortir del mal moment depèn de nosaltres i de com encarem el futur!!!!

Aquest vídeo té una durada de 10 minuts i ens parla de la història d’Emmanuel, una persona nascuda a l’Irak enmig de la guerra i que persegueix un somni: triomfar en un concurs anomenat Factor X (similar a Operación Triunfo).

El vídeo és molt interessant i recomanem que el gaudiu poc a poc, sobretot creiem que cal que us fixeu ens els comentaris del jurat!!!!!!

Si el voleu veure, aquí el teniu:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *