Els nens i nenes col·laboren a casa?

El nan casteller, un joc per tota la família !!!!!!
26 / juny / 2013
Els 12 errors més comuns dels pares i mares
3 / juliol / 2013

nens que colaborenAvui us proposem reflexionar sobre la col·laboració dels nostres fills i filles a les tasques de llar. En uns temps en que preparem molt als nens i nenes: escola, idiomes, esports, extraescolars varis, música,…. la col·laboració en les tasques domèstiques sovint queda en segon pla per a ells, i cau tot el seu pes  sobre la mare i el pare: para i desparar taula, recollir la roba, estendre-la, posar rentadores, netejar les sabates, omplir i buidar el rentaplats, cuinar, fer els llits, passar l’escombra o fregar, treure la pols, fer la neteja, prepara els esmorzars i berenars,   prepara bosses de piscina, d’esports, maletes de l’escola, deures,  ..

Us adjuntem un article aparagut a La Vanguardia de principis d’any, on reflexiona sobre aquest tema i tot recordant una de les frases d’Oscar Wilde: “Amb la millor de les nostres intencions podem aconseguir el pitjor dels resultats”.

Per llegir l’article clicar a “Nens que ajuden a casa

Així doncs us animem que distribuiu entre tots els membres de la famíla les tasques doméstiques i que no siguin només les mares qui carreguin amb tot el pes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *