Al mal temps, bona cara !!!!!

Màgia? On està el truc???
10 / juny / 2013
El nan casteller, un joc per tota la família !!!!!!
26 / juny / 2013
Al mal temps, bona cara

Al mal temps, bona cara

Avui us proposem un vídeo que ens ha fet arribar el bon amic Xavier i que tot i no tenir text ens proporciona eines per reflexionar sobre una qüestió bàsica en el nostre dia a dia i vers els altres: la nostra actitut!!!!!

Una actitut positiva davant de tot sempre és molt millor tot i que moltes vegades podem trobar entrebancs que ens facin més difícil el camí. Però no podem oblidar que la bona cara i les bones formes juntament amb una actitut perseverant ens ajuda a ser millors persones!!!!

Si voleu veure el vídeo, cliqueu:

Simple, al mal temps bona cara!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *