Màgia? On està el truc???

Un joc trepidant:Set!!!!
7 / juny / 2013
Al mal temps, bona cara !!!!!
17 / juny / 2013
Norberto Jansenson

Norberto Jansenson

Avui us proposem un vídeo que ens ha fet arribar la Montse i que ens pot fer rumiar una miqueta, o molt !!!!!!!!

El vídeo senzillament es tracta d’un joc de lògica que ens proporciona Norberto Jansenson (podeu consultar la seva web tot clicant el següent enllaç: web Norberto ) i que ha penjat a Youtube!!!! El vídeo, que té una durada de 4 minuts, és un exercici que barreja la ilusió òptica, la màgia i l’astúcia!!!!!!  És un vídeo que podeu gaudir amb companyia dels vostres infants i fins i tot podeu proposar un concurs per veure qui és el més ràpid en adonar-se d’on està la trampa!!!!!!

Si voleu veure el vídeo, ho podeu fer clicant

Nosaltres encara estem buscant la resposta!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *