Soluna, un joc de tauler senzill però divertit.

Smartbox per a nens!!!!
29 / maig / 2013
Una recepta: el Volcanet de xocolata blanca!!!!!
3 / juny / 2013
SOLUNA

SOLUNA

Avui us proposem un joc de taula d’un dels creadors més prolífics de jocs com és Bruno Faidutti.

Soluna és un joc de taula extremadament senzill i que podreu jugar amb els vostres fills i filles des de ben petits, amb dues normes bàsiques.

A part de ser un joc senzill, també ens agrada el joc perquè us el podeu construir vosaltres mateixos amb material reciclat o reutilitzat, amb taps d’ampolla, plastilina o altres materials que teniu per casa i d’aquesta manera us feu el vostre propi Soluna!!!!

Nosaltres us proporcionem una petita explicació del joc a través de la pàgina de Morapiaf, una marca que editat jocs de taula:

El universo, en su infinito esplendor, nos ofrece innumerables maravillas. Estrellas, satélites, cometas… ¿Qué puede compararse con tal espectáculo? Soluna, un juego que las reúne todas

Con sólo un par de reglas Soluna ofrece un universo de posibilidades tácticas. Has leído bien, sólo necesitarás dos sencillas reglas para jugar a Soluna. Sin embargo, una cosa es saber jugar y otra bien distinta es saber ganar. Lo segundo te exigirá una buena dosis de concentración y la capacidad de adelantarte a los movimientos de tu oponente.

Soluna es un juego para dos jugadores, pequeño y transportable, apto para ser jugado en cualquier lado y con unos componentes en madera que te cautivarán “

I per saber com s’hi juga us proposem un vídeo editat per la gent de Turno de Juego, molt explicatiu i molt ben fet:

Esperem que gaudiu d’aquest joc!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *